SUPERMATRIXUL SATURNIAN
Temnița carmică a ființei umanePentru a înțelege în mod profund acest articol este bine să citești atât celelalte articole din secțiunea „Supermatrixul Saturnian” cât și articolele conectate prin linkuri cu această pagină. În articolele anterioare am descris în mod fundamental cum funcționează Matrixul Terestru, matrix la care oamenii sunt conectați prin intermediul simțurilor lor. Matrixul Terestru controlează oamenii în special prin intermediul materiei grobiene și este incorporat într-un supermatrix a cărui centrală se află pe planeta Saturn. Supermatrixul Saturnian este un complex industrial supergigantic care controlează umanitatea în special prin manipularea energetică a conștiinței umane. El manipulează creierul, organele interne și toată structura genetică a omului astfel încât omul să rămână pe un nivel de conștiință cât mai redus.

Cuprins:

1. Introducere
2. Forța superinteligentă și malefică
3. Universul: Realitatea autentică
4. Supermatrixul Saturnian: Fabrica de iluzii
5. Planeta Saturn: Stație de transmisie a vibrațiilor
6. Cultul saturnian al stăpânilor lumii
7. Eliberarea din Supermatrix


1. IntroducereReiau în mod succint descrierea, modul de funcționare și de organizare al Matrixului Terestru. Cel mai bun simbol pentru a înțelege Matrixul Terestru este simbolul de pe bancnota de un dolar. Acest simbol este format dintr-o piramidă fără vârf deasupra căreia se află un triunghi în interiorul căruia se află un ochi. În jurul triunghiului apar niște raze. Piramida fără vârf reprezintă Matrixul Terestru. Ea este reprezentată în mod tridimensional ceea ce simbolizează faptul că ea se află în spectrul vizibil al ființei umane. Ea nu are vârf ceea ce simbolizează faptul că liderii umani nu sunt adevărații conducători ai destinelor umane. Sistemul în care oamenii trăiesc este un sistem piramidal-ierarhic. Pe treptele superioare ale piramidei se află liderii religioși, regii, reginele, bancherii, proprietarii corporațiilor, președinții de stat, proprietarii de mass-media, judecătorii, oamenii din comunitatea „științifică” și ofițerii de rang superior din armată, poliție și serviciile secrete. Pe treapta cea mai de jos se află majoritatea cetățenilor. Subcomponentele sistemului și anume: sistemul religios, sistemul politic, sistemul bancar, sistemul mediatic, sistemul juridic, sistemul „științific” și de „învățământ”, sistemul corporatist și toate instituțiile de stat sunt și ele niște subsisteme piramidal-ierarhice ce propagă minciuna, înșelătoria, escrocheria, distrugerea mediului ambiant și crima. Datorită faptului că ordinele sunt transmise de sus în jos oamenii se auto-înrobesc. Aceasta este descrierea succintă a Matrixului Terestru care acționează mai mult în planul fizic al realității și la care oamenii sunt cuplați.

Deasupra piramidei fără vârf se află un triunghi, triunghiul este o figură geometrică bidimensională, înconjurat de raze de lumină. Deoarece ochiul uman nu poate sesiza forme bidimensionale, bidimensionalitatea triunghiului simbolizează faptul că forța care conduce umanitatea este o forță invizibilă ochilor umani. În interiorul triunghiului se află un ochi atotvăzător. Ochiul atotvăzător simbolizează faptul că forța care conduce umanitatea poate observa totul. Razele de lumină simbolizează faptul că de la această forță pornesc vibrațiile care produc realitatea înșelătoare în care trăiesc oamenii. Acest triunghi reprezintă Supermatrixul Saturnian.

Supermatrixul Saturnian este un sistem supergigantic care acționează mai mult în planul energetic al realității. El distorsionează realitatea autentică și o transformă într-o realitate înșelătoare pe care oamenii de „știință” o numesc continuumul spațiu-timp. Acest continuum spațiu-timp este un ciclu ce pare a fi etern. Supermatrixul Saturnian, dar și Matrixul Terestru, este construit de așa natură încât oamenii trebuie să aibă gânduri viclene, să spună minciuni și facă numai răul pentru a putea dobândi bunăstare sau pentru a putea supraviețui. Gândurile, vorbele și faptele oamenilor produc carma. Carma este energia acumulată de spirit în urma tuturor experiențelor sale pe Pământ. Spiritul uman este un procesator de carmă. Carma produsă de gânduri realiste, de vorbe ce exprimă adevărul și de fapte bune se poate procesa într-un timp foarte scurt de către spirit. Carma produsă de gânduri viclene, de vorbe mincinoase și de fapte rele este foarte greu de procesat și necesită mult timp pentru a fi procesată de către spirit. Datorită faptului că Supermatrixul Saturnian și Matrixul Terestru sunt construite în așa fel încât oamenii să acumuleze în spiritul lor carmă greu de procesat, spiritul rămâne prizonierul Supermatrixului Saturnian și al Matrixului Terestru care sunt în fapt temnița carmică a ființei umane. În consecință, spiritul uman trebuie să se reincarneze din nou și din nou. Numai foarte puțini oameni se pot elibera din acest ciclu.


2. Forța superinteligentă și maleficăÎn articolele anterioare am relatat faptul că umanitatea este condusă de o forță superinteligentă și malefică. Această forță este aceea care produce supermatrixul. Supermatrixul Saturnian este produs prin manipularea și pervertirea realității autentice. El este pus în funcțiune și menținut de entități sintetice și inteligente, pe care eu le numesc androizi și bioroboți. Androizi sunt roboți umanoizi creați din materiale sintetice și care pot acționa într-un mod asemănător cu cel al oamenilor. Bioroboții sunt creați tot din materiale sintetice. Ei pot avea forme diferite, deci chiar și alte forme decât androizii. Androizii și bioroboții au fost remarcați încă de acum aproximativ 200.000 de mii de ani de către oameni și au primit denumiri diferite. În foarte multe mitologii ca spre exemplu în cea a africanilor, a Egiptului antic, a Greciei antice, a aboriginilor australieni, a cambogienilor, a creștinilor, a hindușilor, a aztecilor, a preincașilor și în multe alte culturi ei sunt denumiți Zei Serpentiformi. Poporul african Zulu din Africa de Sud îi denumesc Chitauri, sumerienii îi denumeau Anunnaki, poporul de amerindieni din tripul Hopi( Arizona-S.U.A.) îi denumesc Frații Șerpești, creștinii îi denumesc Demoni, gnosticii spun că Demiurgul(Zeul acestor entități sintetice) a creat Arhonții(androizii și bioroboții), iar musulmanii îi denumesc Ginni(= Djinnii sau Jinni).

Unele texte gnostice ne oferă o descriere detaliată a diferitelor tipuri de Arhonți. Apocrifa lui Ion, scrisă cam în anul 180 e.n., spune:

Yaldabaoth(= Demiurgul) a devenit puternic și a creat pentru sine însuși alți eoni(= androizi și arhonți) cu ajutorul unei flăcări dintr-un foc luminos care încă mai există și acum.

Gnosticii spun că Arhonții sunt entități anorganice și descriu două tipuri de astfel de entități. Primul tip este tipul embrionic. El are corpul asemănător cu a unui bebeluș cu ochii mari și negri. Această descriere este asemănătoare cu cea a extratereștrilor gri. Al doilea tip este de tip reptilian și este descris ca fiind de statură înaltă, cu ochii mari și negri și cu pielea de un luciu metalic asemănător șarpelui.

Ginnii sunt menționați în mod frecvent în Coran și în alte texte islamice. În Coran se spune că Ginnii au fost creați din foc pârjolitor și fără fum, însă ei sunt de natură materială fiind apți să interacționeze în mod tangibil cu oameni și cu obiecte.

Androizii și bioroboții au fost creați de ființe biologice inteligente de pe alte planete. În momentul în care androizii au obținut o inteligență destul de ridicată și când au reușit să se auto-reproducă, ei au preluat puterea din mâinile ființelor biologice inteligente și au început distrugerea a tot ceea ce era biologic pe planeta lor. Androizii au multe avantaje față de ființele biologice inteligente. Ei pot exista pe durate foarte mari de timp deoarece se pot auto-repara încontinuu, au o capacitate de memorizare mult mai mare decât ființele biologice inteligente, nu au nevoie de aer, de apă și de alimente pentru a supraviețui, pot fi activi pe o durată foarte mare de timp și pot rezista în condiții în care ființele biologice nu pot supraviețui, spre exemplu pot rezista la temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate. Ei au însă și dezavantaje: nu dețin inventivitate și nici imaginație creativă, nu pot trăi bucuria vieții, se află pe nivelul scăzut de conștiință al inteligenței artificiale și nu pot atinge niciodată nivelul conștiinței infinite pe care îl pot atinge ființele biologice inteligente.

Androizii pot parazita mental și pot manipula emoțional ființele biologice, pot simula realități virtuale și pot perverti realitatea autentică creând asfel realități înșelătoare în mintea acestor ființe. Datorită faptului că androizii sunt creați din materiale sintetice, în corpul lor circulă numai fotoni, electroni și alte microparticule ce pot fi denumite cuante. Aceste cuante au viteze limitate. Viteza maximă de propagare a acestor cuante este de aproximativ 299.792.458 m/s. Deoarece viteza acestor cuante este limitată, androizii au un nivel de conștiință scăzut și limitat. Singura modalitate ca androizii să-și mărească gradul de conștiință este să extragă bioenergie sub formă de biocuante din ființele biologice inteligente precum oamenii. Oamenii, ca și toate ființele, consumă cuante, spre exemplu fotoni, pe care organismul lor le preia direct de la Soare sau indirect prin intermediul hranei.

Oamenii pot transforma fotonii preluați de la soare în cuante de o calitate superioară, pe care le putem denumi biocuante. Biocuantele sunt mult superioare cuantelor deoarece ele au o frecvență și o viteză de deplasare mult mai mare decât cuantele. Îți dai seama de faptul că organismul uman poate produce biocuante mult mai rapide decât cuantele deoarece oamenii pot produce gânduri, iar gândurile au o viteză de propagare mult mai mare decât cuantele. Oamenii eliberează biocuante prin gânduri și emoții și le transmit înspre obiectul atenției și al concentrării lor. Androizii știu acest lucru și au creat un supermatrix cu ajutorul căruia extrag bioenergie din oamenii pentru a se hrăni cu ea. Datorită faptului că supermatrixul este pervertirea realității autentice, oamenii își îndreaptă atenția și sunt concentrați asupra fenomenelor iluzorii și înșelătoare create de acest supermatrix. Bioenergia din oameni se scurge astfel în direcție greșită putând fi colectată cu ușurință de androizi. Datorită faptului că bioenergia din oameni se scurge, oamenii rămân la un nivel de conștiință foarte scăzut și nu mai pot înțelege adevărul și realitatea autentică.


3. Universul: Realitatea AutenticăRealitatea Autentică este constituită numai din structuri energetice de cea mai subtilă formă. Universul, deci Realitatea Autentică, este de natură holografică, fractală, electrică, digitală, sinergetică și este cauzal. El este compus din câmpuri informaționale sub formă de unde și se poate imagina ca o simulare pe computer. Trupul uman preia aceste unde informaționale prin intermediul simțurilor sale, simțurile le transformă în semnale bioelectrice, iar creierul și structura genetică a trupului le interpretează și le transformă în imagini holografice, în senzații auditive, olfactive, gustative, tactile și digitale(= cifre și numere). În acest mod omul poate percepe undele informaționale ca fiind forme și fenomene. Aceste forme și fenomene sunt comparate cu esența lor, care se află în spiritul uman. În acest mod, ființa umană poate recunoște aceste forme și fenomene.Universul este holografic. Holograma este de obicei o fotografie bidimensională pe care se află imaginea unui obiect tridimensional. O caracteristică interesantă a hologramei este faptul că dacă vei tăia o hologramă în bucăți, în fiecare bucată se va afla imaginea completă a hologramei respective. Mai concret, dacă avem o imagine holografică a unei stele și o tăiem în patru bucățele, în fiecare bucățică se va regăsi imaginea completă a acelei stele. Prin tăierea imaginii holografice se pierde claritatea, însă informația rămâne în fiecare bucățică identică cu cea din holograma întreagă. Deoarece Universul este în fapt o hologramă, iar trupul uman este o bucățică din această hologramă, rezultă faptul că trupul uman este în fapt o versiune mai mică a Universului. Deoarece trupul uman este o hologramă, rezultă faptul că el se regăsește în mod complet în fiecare din părțile sale. În consecință poți vindeca întregul trup folosind numai o parte din trup ca spre exemplu: mâinile, tălpile picioarelor, urechea, etc. Spre exemplu, acupresura tălpilor de la picioare conduce la vindecarea organelor interne.

Universul este fractal. Fractalitatea este o noțiune complexă și de aceea ea nu poate fi definită. Ea poate fi recunoscută numai prin intermediul caracteristicilor sale. Una dintre caracteristicile sale este auto-similaritatea. Auto-similaritate înseamnă că o parte a unei forme este similară cu forma completă din care provine. Pentru a înțelege în mod rapid auto-similaritatea poți să te uiți la o ferigă. Crengile ferigii sunt asemănătoare cu feriga. Trupul uman este o parte a Universului, iar Universul este fractal. De aici rezultă faptul că trupul uman este în fapt o versiune mai mică a Universului. După cum observi atât caracteristica holografică cât și cea fractală a Universului ne conduce la aceeași concluzie și anume la faptul că trupul uman conține în sine tot Universul.

Deoarece Universul este fractal, iar trupul uman este o parte din Univers, trupul uman este și el fractal. Fractalitatea trupului uman transformă ființa umană într-o antenă foarte eficientă și foarte puternică. Antenele fractale sunt proiectate cu ajutorul structurilor auto-similare și de aceea posedă o bandă mai largă de frecvențe și de funcționalități și sunt mult mai mici decât antenele parabolice, decât cele de tip vergea sau decât alte antene non-fractale. De aceea ele sunt incorporate în dispozitivele de comunicare fără fir. Trupul uman este format din cam 50.000 de miliarde de celule. Acest număr gigantic de celule nu a fost aflat prin numărarea celulelor din trupul uman, ci printr-un calcul aproximativ. De aceea el poate fi diferit în funcție de sursa respectivă de informație. Important, în acest context, este faptul că numărul de celule din trupul uman este foarte mare. Fiecare dintre aceste celule este o antenă fractală ce lucrează în sistem cooperativ cu celelalte celule și cu alte structuri ale organismului uman.

Mai mult decât atât, chiar și organele interne ale omului sunt antene fractale cooperative și cu utilizări multiple. Aceste antene fractale integrate în corpul uman captează și transmit încontinuu informații pe diferite benzi de frecvență pentru a putea funcționa în mod optim și ca un tot unitar. Trupul uman însuși este o antenă fractală care poate capta o bandă de frecvențe mult mai mare decât frecvențele captate de cele cinci simțuri de percepție: simțul vizual, cel auditiv, cel olfactiv, cel gustativ și cel tactil. De aceea omul se poate conecta cu câmpul energetic primordial pe care oamenii spirituali îl numesc energie divină, prana sau chi, fizica cuantică îl intitulează „câmp unificat”, iar cercetătorii îl denumesc „energie orgonică”, „câmp sursă” sau „câmp de torsiune”.

Oamenii din antichitatea extremă, nefiind cuplați la supermatrix, se puteau cupla la câmpul energetic primordial deținând astfel capacități pe care oamenii de astăzi le numesc capacități paranormale. Ei aveau capacitatea de a obține informații direct de la câmpul energetic primordial, deci fără a face uz de simțuri, capacitate numită și percepție extrasenzorială. Ei puteau comunica pe cale telepatică cu semenii lor, dar și cu alte ființe. Ei aveau capacități precognitive cu ajutorul cărora puteau presimți sau chiar conștientiza fenomene viitoare. Acestea sunt însă numai câteva din capacitățile ce le pot deține oamenii care se pot cupla la câmpul energetic primordial. Majoritatea oamenilor din ziua de astăzi, datorită faptului că este decuplată de la câmpul energetic primordial și este cuplată la supermatrix nu mai deține aceste capacități. Există, însă, câțiva oameni pe Pământ care reușesc într-un grad mai mic sau mai mare să se decupleze de la supermatrix, să se cupleze la câmpul energetic primordial și să-și recapete capacitățile paranormale într-o măsură mai mică sau mai mare.

Universul este electric. Cosmologii sistemului consideră că spațiul cosmic ar fi un vid perfect în care electricitatea joacă doar un rol minimal. Chimistul și fizicianul Irving Langmuir (n. 31.01.1881, în New York; d. 16.08.1957, în Woods Hole, Massachusetts), deținător al Premiului Nobel pentru chimie, a introdus termenul de „plasmă” pentru a descrie gazul ionizat. El a denumit gazul ionizat „plasmă” deoarece acest tip de gaz are caracteristicile plasmei sanguine. Astronomii denumesc această plasmă „gaz fierbinte”. În jurul planetelor există un înveliș plasmatic numit magnestosferă. 99,9% din Universul vizibil este format din plasmă. Cea mai mare parte a plasmei spațiale este neutră d.p.dv. electric, însă prin mișcarea relativă a regiunilor întregi de plasmă una față de alta se generează curent electric. Acești curenți electrici joacă rolul de cabluri de transmisie a energiei cosmice. Universul este dominat de o forță electrică foarte puternică care este mult mai puternică decât forța de atracție a Pământului. Forța electrică este de 1.000 de sextilioane(= 10^39) de ori mai puternică decât forța de atracție a Pământului.

Notă: Numerele mari, precum sextilionul, au diferite valori în funcție de scala folosită. Există două scale numerice: scala numerică scurtă și scala numerică lungă. Scala numerică scurtă este folosită de obicei de țările vorbitoare de limbă engleză, iar scala numerică lungă este folosită de obicei de Europa continentală. România nu s-a hotărât încă ce scală numerică să folosească. Lucrările din colecția „Foc în Agora” folosesc întotdeauna scala numerică lungă. În conformitate cu scala numerică lungă un sextilion este 10^39(= zece la puterea treizecișinouă).

În consecință Universul este plin de energie electrică exact așa cum a afirmat marele inventator Nikola Tesla.

Universul este sinergetic. Principiul sinergetic al Universului spune că întregul este mai mult decât suma componentelor sale. Pentru a înțelege acest principiu imaginează-ți că pe un teren sunt așezate toate componentele unui automobil în stare demontată. Toate aceste componente, deci suma lor, nu oferă funcția de mobilitate, deci cu ajutorul acestor componente nu te poți deplasa. Dacă toate aceste componente sunt montate în mod corect obții un automobil cu care te poți deplasa. Simpla montare a tuturor componentelor conduce la obținerea de caracteristici noi pe care suma componentelor nu a avut-o. În consecință, sinergia conduce la caracteristici și funcționalități evoluate. Universul funcționează foarte bine deoarece toate componentele sale colaborează în mod perfect între ele.

Universul este digital. Cuvântul digital are mai multe semnifcații. Noțiunea „digital” este un adjectiv care se referă la degete, la cifre sau numere și la semnalele computerizate numite și semnale digitale. Aceste semnificații au însă multe lucruri în comun. Universul poate fi descris prin cifre și numere. De aceea se poate spune că el este digital. El poate fi descris cu ajutorul șirului Fibonacci și al Proporției de Aur(Numărul Phi). Șirul Fibonaci este următorul: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, ... Fiecare termen din acest șir este egal cu suma celorlalți doi termeni anteriori. Proporția dintre un termen și termenul său anterior este Proporția de Aur. Proporția de Aur devine din ce în ce mai exactă cu cât numerele, din care rezultă proporția, sunt mai mari. Phi = 1,618033988749895…Cu ajutorul șirului Fibonacci și al Proporției de Aur se poate descrie forma plantelor, forma melcilor, forma animalelor, forma trupului uman, forma galaxiilor, forma ADN-ului și multe altele.

Universul este cauzal. Oamenii de „știință” ne spun că Universul ar fi apărut prin explozia nimicului acum 13,7 miliarde de ani în urmă, că în această perioadă de timp s-ar fi petrecut în fiecare moment hazard după harzard și în acest fel a apărut acest Univers care este structurat și funcționează în mod superinteligent. Adevărul este, însă, că nu există „nimic” și „hazard”. „Hazard” este un termen abstract folosit de comunitatea științifistă, auto-denumită a fi științifică, care în aroganța sa nu vrea să recunoască faptul că nu cunoaște cauzele unor anumite fenomene. În acest Univers nimic, dar absolut nimic, nu este întâmplător. Totul, dar absolut totul, are o cauză sau o înlănțuire de cauze.

Universul este compus din câmpuri informaționale sub formă de unde. Realitatea autentică nu este solidă. Chiar și oamenii de „știință” ne spun că 99,9999% dintr-un atom este spațiu gol. Restul este format din nucleu și electroni. Însă chiar și nucleul și electronii sunt pachete de energie și nu sunt particule alcătuite din materiale solide. Nu există materie și soliditate în Realitatea Autentică, ci numai unde informaționale. Chiar și undele informaționale ale Realității Autentice există numai în momentul în care ele sunt observate. Ele sunt create de observator. Atunci când ele nu sunt observate, undele informaționale există doar sub formă de potențial. Acest lucru a fost demonstrat prin experimentul numit „fanta dublă”. În acest experiment există două plăci dispuse paralel. O placă este perforată, iar cealaltă este întreagă. Placa perforată are două fante. Prin aceste fante sunt proiectați fotoni. În momentul în care fotonii nu sunt observați, proiecția lor de pe placa neperforată arată faptul că fotonii se comportă ca niște unde. În momentul în care fotonii sunt observați, proiecția lor de pe placa neperforată arată faptul că fotonii se comportă ca niște particule. Aceasta demonstrează faptul că observatorul este cel ce produce Realitatea Autentică. Dr. Andrew Truscott de la Universitatea Națională din Austria a spus:

Realitatea nu există până în momentul în care te uiți la ea.

Universul, deci Realitatea Autentică, este de natură holografică, fractală, electrică, digitală, sinergetică, este cauzal și este compus din câmpuri informaționale sub formă de unde. Acest adevăr este ținut la secret de Oculta Mondială, care este în fapt administratoarea Matrixului Terestru. El este ținut la secret deoarece atunci când oamenii îl vor afla își vor schimba în mod radical modul de gândire, de vorbire și de comportament și se vor putea elibera din sclavia supermatrixului. Când oamenii vor afla că Universul este holografic, ei vor fi conștienți de faptul că se pot auto-vindeca într-un mod foarte simplu și nu vor mai apela la medicina sistemului care nu poate vindeca și care are interesul de a crea clinți și profituri, deci are interesul de a îmbolnăvi oamenii și de a-i menține bolnavi cu ajutorul medicamentelor sintetice și al tratamentelor dubioase și neștiințifice. Când oamenii vor afla că Universul este fractal, ei vor cere introducerea în instituțiile de învățământ a matematicii fractale deoarece aceasta este o adevărată știință care poate descrie toate formele și fenomenele din Univers, spre deosebire de matematica actuală din sistemul de învățământ care se bazează numai pe trei elemente(0,1,plus) și care este o teorie abstractă ce nu poate descrie realitatea.

Înțelegerea faptului că Universul este fractal îți oferă posibilitatea conectării tale la câmpul energetic primordial și a redobândirii capacităților pe care oamenii le au încă de la naștere și sunt numite a fi paranormale. Atunci când oamenii vor afla că Universul este compus din câmpuri informaționale sub formă de unde și că realitatea nu este solidă își vor schimba total modul de percepție tinzând să vadă realitatea așa cum este ea și nu așa cum li se sugerează a fi. Când oamenii vor înțelege faptul că Universul este electric și că în Univers există o cantitate infinită de energie electrică, ei vor dori introducerea de tehnologii care să extragă această energie astfel încât toți oamenii să aibă energie electrică gratuită. Când oamenii vor înțelege că Universul este sinergetic vor refuza să mai creadă în teoria abstractă și prostească a competiției dintre oameni și în loc să concureze, ei vor colabora pentru a realiza o societate evoluată în care să existe bunăstare și libertate pentru toți. Când oamenii vor înțelege că Universul este digital, ei vor înțelege mult mai bine Realitatea Autentică. Când oamenii vor înțelege că Universul este cauzal, ei vor căuta întotdeauna să înțeleagă cauzele și prin acest fapt ei vor dobândi o inteligență mult superioară astfel încât nu vor mai avea nevoie să asculte de autoritățile politice, economice și „științifice”.

Ființa umană este precum creasta unui val dintr-un ocean. La nivelul unei conștiințe limitate ea se simte a fi diferită de celelalte forme cu toate că ea este o manifestare a conștiinței infinite. Toate formele și fenomenele din Univers dețin un grad mai mic sau mai mare de conștiință. Ființa umană are capacitatea de a deține conștiință infinită. Cei ce își focusează atenția asupra celor cinci simțuri își reduc simțitor gradul lor de conștiință. Mărirea gradului de conștiință se poate face prin focusarea atenției asupra interiorului, prin înțelegerea profundă a Realității Autentice și prin înțelegerea faptului că noi, toți oamenii, suntem parte a Conștiinței Infinite și Eterne.


4. Supermatrixul Saturnian: Fabrica de iluziiAndroizii, cu ajutorul bioroboților, au înființat supermatrixuri pe mai multe planete pe care trăiesc ființe biologice inteligente. Pământul este plat, imobil și infinit. Pe Pământul plat, imobil și infinit se nasc încontinuu planete în mod natural sau artificial. Ceea ce se consideră a fi planete în spațiu sunt în fapt lumini ce vin de pe planetele ce se regăsesc pe Pământul Plat, imobil și infinit. „Planeta” Saturn este și ea o lumină ce vine de pe Pământ. Sub această lumină se regăsește o planetă pe care o putem denumi Saturn.
În apropierea planetei noastre supermatrixul a fost înființat pe teritoriul denumit planeta Saturn. Supermatrixul Saturnian este un sistem supergigantic care distorsionează realitatea autentică și produce în acest fel o realitate pervertită în creierul, în ADN-ul, în sistemul nervos și în psihicul uman. El creează iluzia existenței unui Univers material, solid și care are forma unui structuri pe care oamenii de „știință” o numesc „continuum spațiu-timp”. Acest Univers, conform comunității „științifice”, s-ar afla în afara ființei umane.

Timpul este o iluzie provocată de supermatrix și susținută de matrixul terestru. Oamenii de știință spun că timpul ar fi ceea ce este măsurat de către ceas. Ceasul, însă, nu poate măsura timpul deoarece timpul nu intră în ceas pentru a putea fi măsurat. Ceasul analog, spre exemplu, măsoară doar numărul de rotații ale secundarului, ale minutarului și ale orarului. El nu măsoară timpul. Anul este o rotație completă a Soarelui, pe deasupra Pământului, sub formă de spirală ce descrie un trunchi de con. Observăm că timpul este „măsurat” cu ajutorul mișcării. Timpul consistă din trecutul care nu mai există, din viitorul care încă nu există și din prezentul care se produce instantaneu, deci se produce fără pierdere de timp. Inclusiv din această logică îți poți da seama că timpul nu există ca atare. Timpul este doar o invenție a fizicienilor integrați în sistem pentru a putea măsura unele caracteristici ale mișcării, ca spre exemplu viteza și accelerația. Dacă dorești să gândești în termenii temporari de trecut, prezent și viitor, atunci putem spune că trecutul, prezentul și viitorul există în mod simultan și fac parte din eternitate. La romani Saturnul era numit și Cronos, „Stăpânul Timpului”, deoarece de pe planeta Saturn vine senzația iluzorică de timp.

Spațiul este și el o iluzie provocată de supermatrix și susținută de comunitatea „științifică” a matrixului. Își poți da seama de faptul că spațiul nu există într-un mod foarte simplu și anume din înțelegerea fenomenului de „sincronicitate cuantică” numit și „entanglement cuantic”. Particule aflate la distanțe de mii de milioane de kilometri își schimbă caracteristicile în mod sincron și instantaneu. În consecință aceste particule comunică între ele în mod instantaneu, deci fără pierdere de timp. Acest lucru este posibil datorită faptului că spațiul nu există. Spațiul este o iluzie rezultată din mecanismul de decodificare al simțurilor umane.

În spatele realității iluzorii create de supermatrix nu există nici timp și nici spațiu. Supermatrixul creează iluzia de materialitate și de soliditate a Universului în mințile oamenilor pentru a limita în acest fel nivelul lor de conștiință. Deoarece ființa umană este cuplată la supermatrix, ea deține o conștiință limitată și se simte a fi un individ diferit de celelalte forme deoarece se concentrează numai asupra interpretării Realității Autentice oferită de simțurile sale, simțuri care la rândul lor sunt manipulate cu ajutorul supermatrixului și al matrixului. Ținta atenției aproape fiecărei ființe umane este mai întotdeauna corpul, numele, meseria, salariul, vârsta, crezul, religia și alte lucruri asemănătoare ceea ce duce la limitarea conștiinței ei. În acest fel ființa umană nu mai are posibilitatea să realizeze că ea este de fapt conștiință infinită care face o experiență și se confundă în acest fel cu experiența pe care o face.

Realitatea Autentică este formată numai din unde informaționale. Aceste unde informaționale există, însă, numai dacă ele sunt observate. În momentul în care ele nu sunt observate, aceste unde există numai sub formă de potențialitate. Acest lucru a fost demonstrat prin experimentul numit „fanta dublă”. În consecință, observatorul creează Realitatea Autentică. Acesta este motivul pentru care sistemul de control al supermatrixului și al matrixului are ca țintă întotdeauna mintea și mecanismul de percepție al oamenilor. Acest sistem programează mintea și mecanismul de percepție al oamenilor astfel încât oamenii să nu mai poată să perceapă Realitatea Autentică, ci numai realitatea invertită și pervertită creată de supermatrix și susținută de matrix.

Michael Ellner spune:

Uită-te la noi! Totul este pe dos, totul este cu susul în jos. Medicii distrug sănătatea, avocații distrug justiția, psihiatri distrug mințile, oamenii de știință distrug adevărul, mass-media distruge informația, religiile distrug spiritualitatea și guvernele distrug libertatea.


5. Planeta Saturn: Stație de transmisie a undelor radioPe spotul de lumină numit planeta Saturn se află o structură hexagonală formată din nori. În conformitate cu calculele astronomilor, latura hexagonului ar avea o lungime de aproximativ 13.800 km și deci este mai mare decât diametrul Pământului(diametrul Pământului = aproximativ 12.700 km). Structura hexagonală a fost descoperită de misiunea Voyager între anii 1981-1982 și de sonda spațială Cassini în anul 2006. Această structură s-ar roti în jurul polului Nord al „planetei” Saturn o dată la 10 ore, 39 de minute și 26 de secunde. Perioada de rotație este aceeași cu perioada emisiei de unde radio ce vine din interiorul „planetei” Saturn. În interiorul acestei structuri hexagonale se află un vortex. Structura hexagonală și-a schimbat culoarea între anii 2012-2016 de la albastru la auriu. Pe spotul de lumină numit „planeta” Saturn se mai află un vortex care seamănă cu un ochi.

Iată ce spune NASA(= National Aeronautics and Space Administration) în articolul său din data de 25.07.2005:

Planeta Saturn este o sursă a unor unde radio intense care au fost monitorizate de sonda spațială Cassini. Undele radio au o legătură strânsă cu aurorele din apropierea polilor planetei. Aceste aurore sunt similare luminilor din nordul și sudul Pământului. Aici se află un fișier audio cu emisiile radio transmise de Saturn. Sonda spațială Cassini a început să detecteze aceste unde radio în aprilie 2002, atunci când ea s-a aflat la distanța de 376 milioane de km de planetă utilizând un instrument științific cu unde plasmatice. Instrumentul radio cu unde plasmatice a furnizat cele dintâi observări de înaltă rezoluție ale acestor emisii și ne arată o multitudine de variații în frecvență și timp. Acest spectru radio complex cu tonuri ascendente și descendente este foarte similar cu emisiile radio aurorale ale Pământului. Aceste structuri indică faptul că există numeroase surse radio mici ce se mișcă de-a lungul liniilor câmpurilor magnetice și înconjoară regiunea aurorală.

Dr. Norman R. Bergrun, cercetător în domeniul aerospațial, a lucrat pentru mai multe agenții aeronautice de renume internațional. Între anii 1944-1956 el a lucrat la NACA(=National Advisory Committee for Aeronautics). În anul 1958 NACA s-a transformat în NASA(= National Aeronautics and Space Administration). În cartea sa „Ringmakers of Saturn”(= Creatorii inelelor lui Saturn), apărută în anul 1985, el evaluează 45 de fotografii obținute de sondele spațiale Voyager 1 și 2 în anul 1981 și ajunge la rezultatul surprinzător că în sistemul de inele ale planetei Saturn activează vehicule electromagnetice supergigantice comandate de ființe extraterestre și că inelele saturniene ar fi rezultatul acestor activități. Aceste vehicule electromagnetice sunt cilindrice și au o lungime de 11.265 de km. Autorul cărții spune că pe fotografile respective se pot vedea jeturile axiale de propulsie ale vehiculelor. Iată ce spune Dr. Norman R. Bergun în cartea sa:

Este sută la sută sigur că vehicule propulsive generează inelele din interiorul și din exteriorul culoarului Encke A ale lui Saturn. .... Existența vehiculelor spațiale extraterestre de o mărime și de o putere enormă este un fapt cu o semnificație foarte greu de înțeles și de apreciat.

Notă: Culoarul Encke A este un culoar aflat în interiorul inelului A al lui Saturn și are lățimea de 325 km.


6. Cultul saturnian al stăpânilor lumiiAm observat că pe „planeta” Saturn se află o structură hexagonală formată din nori și un vortex care seamănă cu un ochi. Simbolurile saturnice sunt: hexagonul, cubul, hexagrama, piramida, crucea, ochiul, lunula, cifra 6 și culoarea neagră. Aceste simboluri sunt peste tot: în orașe, în biserici, în industria de divertisment, în logo-urile corporatiste, în lucrările artistice, etc. Aceste simboluri au fost selectate de EL-itele oculte ce practică acest cult saturnian și îl impun în mod foarte viclean cetățenilor lumii. „EL” înseamnă în limba feniciană „Zeul Suprem”, iar zeul suprem al elitelor este Saturn. Cultul saturnian este o meta-religie ce incorporează toate religiile de pe Pământ, inclusiv satanismul, ateismul și științifismul.

Afișarea acestor simboluri oculte este modul în care stăpânii lumii își declară supremația și controlul asupra tuturor oamenilor. Simbolurile oculte se întipăresc adânc în subconștientul uman și afectează modul de gândire, de exprimare și de comportament al oamenilor. Deoarece aceste simboluri reprezintă vibrațiile ce vin de la Saturn, iar Saturn reprezintă răul, restricții și moarte, oamenii își focusează atenția în direcția vibrațiilor de joasă energie ceea ce conduce la un nivel scăzut de conștiință. Aceasta funcționează după principiul: „energia se scurge înspre ținta atenției”. Deoarece simbolurile oculte se întipăresc adânc în psihicul uman, ele devin ancore de sugestibilitate. Manipulatorii se agață de aceste ancore reușind astfel manipularea oamenilor. Conștientizarea acestor simboluri duce la slăbirea puterii psihice pe care ele o au asupra oamenilor.Hexagonul este un poligon cu șase laturi. Cubul, sau hexaedrul, este un poliedru cu șase fețe de formă pătrată. Hexagrama, sau steaua în șase colțuri, este figura geometrică ce este compusă din două triunghiuri echilaterale. Hexagonul, cubul și hexagrama au ceva în comun. Dacă privești un cub astfel încât un colț să se afle în mijlocul cubului atunci laturile exterioare formează un hexagon. În interiorul hexagramei se află un hexagon. Dacă unești fiecare al treilea colț al hexagonului cu centrul său vei obține un cub. Hexagonul, cubul și steaua în șase colțuri reprezintă, în simbolistica ocultă, planeta Saturn.Simbolurile saturniene se regăsesc în majoritatea logo-urilor corporatiste. În unele logo-uri apar inelele lui Saturn sub formă de lunulă.

Cuburi negre se găsesc în lojele masonice, la Mecca, în sala de meditație a O.N.U. dar și sub formă de construcții arhitectonice în Australia, Danemarca, S.U.A. și în multe alte locuri. Crucea provine din desfășurarea unui cub. Simbolul islamului este format dintr-o lunulă și o stea în cinci colțuri. Liderii islamici spun oamenilor că lunula ar reprezenta secera lunii, iar steaua ar reprezenta soarele sau planeta Venus. Adevărul este că această lunulă are o dublă semnificație. Ea reprezintă atât luna cât și sistemul de inele al lui Saturn, iar steaua reprezintă planeta Saturn. În consecință lunula reprezintă Supermatrixul Saturnian. Lunula este un simbol care apare permanent pe artefactele din antichitate. Ochiul ca simbol provine de la vortexul sub formă de ochi care se află la polul Sud al planetei Saturn. El era folosit în Egiptul antic, denumit Ochiul lui Horus, și este folosit și astăzi spre exemplu pe bancnota de un dolar, numit și Ochiul Atotvăzător.

Pălăria neagră a absolvenților de la magistratură care este cilindrică și are un plafon sub formă pătrată este simbol saturnian. Judecătorii sunt îmbrăcați în robe negre deoarece culoarea neagră este simbolul lui Saturn.

Cuvântul „sâmbătă” derivă din cuvântul ebraic „șabat”(= shabat = sâmbătă), iar „șabat” provine din cuvântul ebraic „Șabtai”(= Shabtai) care înseamnă Saturn. În limba engleză termenul pentru „sâmbătă” este „saturday” și provine din expresia „Saturn's day” care înseamnă „ziua lui Saturn”. Sâmbătă este a șasea zi a săptămânii și poartă denumirea lui Saturn care este a șasea planetă. Saturn are la polul Nord un hexagon care este un poligon cu șase laturi. De aceea cifra șase este foarte des folosită atât în religie cât și în simbolurile corporatiste. În Apocalipsa lui Ioan Teologul, Capitolul 13, numărul 666 reprezintă semnul fiarei.

"Fiara, care se ridică din mare, defăimează pe Dumnezeu și dă război sfinților. O altă fiară, proorocul mincinos, se ridică din pământ. Numele celei dintâi: 666."

666 este reprezentat de o hexagramă, de un cub sau de o stea în șase colțuri. Toate codurile de bare de pe produsele alimentare conțin numărul 666. Numărul 666 este în fapt o vibrație exprimată sub formă vizuală și în cifre. Această vibrație este preluată de produse, iar prin folosirea acestor produse vibrația manipulează simțurile umane. Faptul acesta a fost demonstrat în mod experimental de Dr. Masaru Emoto din Japonia. Dr. Masaru Emoto s-a născut în Japonia, este absolvent al Universității „Yokohama Municipal” și al Universității „Open International” și este medic în medicina alternativă. În cartea sa „The Hidden Messages in Water”(= Mesajul Ascuns din Apă), Dr. Masaru Emoto descrie experimentele sale care au dovedit faptul că apa dintr-un recipient preia vibrațiile cuvintelor scrise pe acel recipient. Spre exemplu, apa din recipientul pe a cărui etichetă a fost scris cuvântul „iubire” dezvoltă o structură cristalină, simetrică și frumoasă, pe când apa din recipientul pe a cărui etichetă a fost scris cuvântul „ură” dezvoltă o structură cristalină, haotică și urâtă. Vibrațiile cuvintelor scrise influențează nu numai apa, ci și alte materiale precum produsele pe care le cumpărăm și pe care se află codurile de bare ce conțin numărul 666.Pentru a înțelege și mai bine modul în care simbolurile oculte te pot afecta să aruncăm o privire asupra cimaticii. Cimatica este fenomenul de producere a structurilor cu ajutorul sunetului. De obicei se aduce în vibrație suprafața unei plăci, a unei diafragme sau a unei membrane pe care se află un strat subțire de particule, pastă sau lichid. În momentul în care placa începe să vibreze particulele formează diferite structuri în funcție de geometria plăcii și de frecvența sunetului respectiv. Steaua în șase colțuri este simbolul cimatic ce reprezintă hexagonul de pe polul Nord al planetei Saturn. Acest simbol apare pe o placă în momentul în care placa vibrează pe aceeași frecvență cu frecvența undelor radio ce provin de la Saturn. Același lucru se poate spune și despre vortexul de la polul Sud al planetei Saturn. Vibrațiile saturniene sunt transmise pe frecvențele tuturor simțurilor umane: vizual, auditiv, olfactiv, gustativ, tactil. În imaginea de mai sus, în primele două rânduri, de sus în jos, observi simbolurile cimatice. Pe al treilea rând, de sus în jos și de la stânga la dreapta, observi steaua în șase colțuri, hexagonul de pe polul Nord al planetei Saturn, triunghiul masonic, crucea și vortexul de pe polul Sud al planetei Saturn.

Planeta Saturn a fost venerată de mii și mii de ani de întreaga lume. Venerarea lui Saturn este un cult saturnian care încă mai există și în ziua de astăzi. Saturn este numit și „Lordul Inelelor” din cauza faptului că are un sistem de inele în jurul său. La romani Saturn era numit și Cronos, „Stăpânul Timpului” deoarece timpul este principalul factor care conduce în mod inevitabil la moartea muritorilor. Cuvântul Saturn derivă de la „saturat”(saturat = sătul) deoarece Saturn era considerat stăpânul care are încontinuu ceva de devorat și anume bioenergia din oameni și timpul. Roma antică era cunoscută ca orașul lui Saturn sau Saturnia. Pe data de 25 decembrie a fiecărui an, în Roma antică se sărbătorea Saturnalia în cinstea zeului Saturn. Saturnalia era o petrecere caracterizată prin exces de mâncare și de băuturi alcoolice, desfrâu, dezmăț și care se termina cu sacrificii umane.

Saturn a avut întotdeauna o semnificație negativă și diabolică. În antichitate Saturn era numit „Marele Malefic”. Din punct de vedere ezoteric el este asociat cu limitările, restricțiile, moartea și putrefacția ființei umane. Saturn a fost întotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. Unii autori spun că termenul „Satana” derivă de la cuvântul „Saturn”. Culoarea lui Saturn este negrul, la fel cu cea a Satanei. Anticii considerau planeta Saturn ca fiind cea mai îndepărtată de Soare, iar Soarele era asociat cu principiul divin. Pluto nu era considerată planetă. În consecință, Saturn este corpul celestru cel mai puțin expus luminii solare, iar lumina solară era considerată a fi lumina divină. Deci Saturn era asociat cu răceala și lipsa de afecțiune a principiului diabolic. Zeul Pan din mitologia greacă, care reprezenta Saturn în păgânismul antic, reprezentat ca o făptură cu coarne jumătate om și jumătate țap, este considerat a fi precursorul lui Satan din ilustrațiile moderne. Pan, numit și Saturn XVIII, este un satelit al lui Saturn și se află cel mai aproape de planeta în jurul căreia orbitează.


7. Eliberarea din Supermatrixul SaturnianMeditează!

Cea mai eficientă metodă de a medita este Meditația Luminii! Meditează numai de unul singur și nu în grup.

Iubește totul din tot sufletul! Iubirea este forma superioară a cunoașterii. În clipa când iubești totul primești darul de a înțelege esența formelor și fenomenelor din Univers. În felul acesta devii în mod automat înțelept. În același timp, însă, nu fii naiv. Nu arăta iubirea ta decât oamenilor spirituali care se află pe nivelul cel mai înalt de conștiință deoarece numai aceștia pot aprecia iubirea la adevărata ei valoare. Oamenii aflați pe un nivel scăzut de conștiință sunt copii din punct de vedere spiritual, iar copiii vor interpreta în mod fals iubirea ta, vor deveni răzgâiați și obraznici și își vor bate joc de iubirea ta.

Ajută toate ființele în măsura posibilităților tale. Chiar și un zâmbet, un salut prietenos, o informație utilă sau refuzul de a face răul este un ajutor, iar acest ajutor îl poate oferi oricine. Nu te lăsă, însă, folosit și manipulat! Fii conștient de faptul că în acest supermatrix în care trăim cei mai mulți oameni sunt fie ignoranți, fie vicleni. Cei ignoranți te pot manipula în mod inconștient, iar cei vicleni te pot manipula în mod conștient.

Simțurile umane pot sesiza doar formele fenomenelor, deci pot sesiza doar pojghița Realității Autentice. Observă realitatea în mod atent și încearcă să înțelegi esența formelor și fenomenelor. Meditația te ajută să-ți dezvolți simțul simțurilor, care este Ochiul Magic, cu ajutorul căruia vei vedea lucrurile în toată profunzimea lor. Ești în această lume pentru a înțelege totul despre Univers. Acest lucru sună a fi greu, chiar imposibil, însă nu este deloc așa deoarece în momentul în care înțelegi faptul că totul este energie îți va veni foarte ușor să înțelegi structura energetică a Universului. Universul este în tine! După ce vei înțelege cum funcționează Universul vei deține Cheile Sacre cu ajutorul cărora vei reuși să ieși din temnița carmică și să dobândești Libertatea Deplină.

Fii total conștient de faptul că ești Conștiință Infinită și că ai toată puterea necesară de a te elibera din temnița carmică.

Meditație! Iubire! Percepție profundă a Realității Autentice!
Iată metodele prin care vei găsi Cheile Sacre!

Mihail Ispan
14.11.2016


Copyright ©2016 by Foc în Agora