CIFRELE ȘI NUMERELE
Cea mai profitabilă afacereVoi începe cu un citat din biblie care zice așa:

„Lumea întreagă zace sub puterea Celui Rău.”

Încă din vremuri îndepărtate oamenii au observat că pe această planetă există o forță superinteligentă și malefică. Această forță conduce lumea! Ea este o forță manipulatoare. Această forță creează o lume fictivă și atrage oamenii în această lume pentru a-i putea manipula foarte ușor. Această lume fictivă este formată doar din niște povești mincinoase și din date formate din cifre, numere și litere. Forța malefică hipnotizează oamenii prin repetarea și sugestionarea idei că aceste ficțiuni ar fi realități. Oamenii hipnotizați sunt atât de convinși că aceste ficțiuni sunt realități încât ei nu mai pot deosebi ficțiunea de realitate. Există numeroase ficțiuni și entități fictive. Ficțiunile lor sunt numite știință și religie. Entitățile lor fictive se numesc bani, persoană, instituții statale și non-statale și multe altele.

Așa numita știință economică nu este o știință deoarece toate noțiunile economice sunt bazate pe minciuni. Banii nu sunt unități de măsură a valorii mărfurilor, așa cum scrie în cărțile de economie, deoarece nu există nicio definiție științifică pentru această așa-numită unitate de măsură. Prețul nu este valoarea mărfii deoarece valoarea mărfii nu se poate măsura. Valoarea mărfii nu se poate măsura deoarece nu există niciun instrument pentru măsurarea acestei valori. Toate noțiunile economice sunt entități fictive și nu au de a face cu realitatea.

Cam același lucru se întâmplă cu toate celelalte așa-numite științe promovate de sistem. Toate aceste așa-numite științe sunt în fapt un conglomerat format din teorii abstracte, semi-adevăruri și minciuni. Acest conglomerat se poate numi știițifism și nicidecum știință.

Banii nu sunt altceva decât cifre și numere. Denumirile de leu, euro și dolar sunt așezate după cifre și numere pentru a insinua că banii ar fi unitate de măsură a valorii mărfurilor. Banii nu pot fi unitate de măsură a valorii mărfurilor deoarece nu există un instrument de măsurare a acestei valori. În cazul unităților de măsură valorile se exprimă printr-o cifră sau printr-un număr după care urmeză unitatea de măsură respectivă. Exemple: 5 kg, 7 m, 25 A, 100 V. Pentru a sugera că banii sunt unitate de măsură a valorii mărfurilor se încearcă să se imite unitățile de măsură reale și anume după niște cifre sau numere se pun niște denominațiuni precum leu, euro sau dolar. În fapt, însă, banii sunt doar cifre și numere. Cifrele și numerele sunt foarte ușor de realizat, se pot produce într-un ritm foarte rapid, nu se degradează în timp și numărul lor este infinit ceea ce face ca producătorii de cifre și numere să aibă un avantaj foarte mare în raport cu producătorii de bunuri reale. Practiv vorbind, producătorii de astfel de cifre și numere, adică bancherii, au putere nelimitată.

Un alt exemplu de astfel de cifre și numere este vânzarea de diferite coduri de identificare precum ISBN, BIC, DOI, GLN, ISAN, ISMN și multe altele. ISBN, spre exemplu, este un cod de identificare a cărților. Un autor de carte nu își poate vinde cărțile prin intermediul librăriilor dacă nu își cumpără un ISBN. Un ISBN costă cam 250 de dolari, deci foarte mult dacă te gândești la faptul că este vorba doar de un număr care se produce cam într-o secundă.

Alt exemplu de astfel de cifre și numere sunt clickurile pe pagină care se vând în internet. Aceste clickuri sunt și ele cifre și numere sub formă digitală.

Un alt exemplu de astfel de cifre și numere sunt numerele de loterie. Loteria este și ea ca multe altele o mare escrocherie. Prin loterie se adună sume imense de bani de la mulți oameni. Pentru a atrage oamenii în această capcană, se oferă câtorva oameni, numiți câștigători de loterie, un mic procent din aceste sume.

Statul oferă și el cifre, numere și coduri alfanumerice. Pe toate actele create de stat se află aceste cifre, numere și coduri alfanumerice. Aceste cifre, numere și coduri alfanumerice nu sunt însă pe gratis așa cum își închipuie unii oameni. Tot ceea ce înregistrezi la stat este al statului, iar tu deții doar dreptul de utilizare cu condiția să plătești statului taxe și impozite.

Închirierea și vânzarea de cifre și numere are următoarele avantaje: cifrele și numerele se realizează extrem de ușor, extrem de rapid și la costuri foarte mici în comparație cu mărfurile reale. În consecință, profiturile realizate din închirierea și vânzarea cifrelor și numerelor sunt extrem de mari. De aceea aceste afaceri sunt monopolizate în mod direct, deci prin interzicerea ca altcineva să le facă, și în mod indirect, anume prin faptul că trebuie să deții sume foarte mari de bani pentru a începe o astfel de afacere. Cifrele și numerele sunt infinite. De aceea, închirierea de cifre și numere înseamnă în fapt putere nelimitată.

Dar ce sunt în fapt cifrele și numerele?

Cifrele și numerele sunt în fapt entități fictive care există doar în mintea noastră. Ele nu sunt entități reale. În consecință, cea mai bună afacere de pe această planetă este închirierea și vânzarea de entități fictive. Cât de absurd poate fi acest fapt!

Toți cei care fac afaceri cu acest cifre și numere obțin sume fabuloase de bani și sunt în majoritatea lor multimilionari și multimiliardari. Această afacere este mult mai rentabilă decât producerea de mărfuri reale.

Acum gândește-te la următorul aspect!

În natură există o anumită rată de creștere a plantelor și animalelor. Această rată nu a fost niciodată calculată de oamenii de știință însă ea este limitată. Această rată este atât de mică încât ochii noștri nu pot vedea creșterea plantelor și animalelor. Nu există nicio plantă care să crească văzând cu ochii. Nu există nicio plantă care să crească cu o viteză așa de mare încât într-o singură zi să atingă înălțimea de doi metri. În cazul animalelor este la fel!

Rata creșterii economice a unei entități comerciale nu poate fi cu mult mai mare decât rata medie a creșterii naturale care este exprimată de rata medie a creșterii plantelor și animalelor. Dacă o entitate comercială crește cu mult mai rapid decât rata medie a creșterii naturale înseamnă că acea entitate comercială se bazează pe înșelăciune. Înșelăciunea constă în faptul că exprimarea în bani a produselor respective este supraevaluată. Cele mai supraevaluate produse în societatea noastră sunt cifrele și numerele monopolizate.


Mihail Ispan
16.10.2017


Copyright ©2016 by Foc în Agora